977
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-977,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Înființare Asociații de Proprietari

Pentru imobilele nou construite în București oferim atât consultanță cât și servicii de Înființare Asociații de Proprietari. Aici sunt incluse o multitudine de activități foarte riguroase și exacte. Ne referim la tot ce ține de desfășurarea adunării generale de constituire a asociației de proprietari, redactarea statutului și a tuturor actelor necesare, depunere la Judecătorie în vederea obținerii înființării, înregistrarea la Administrația Financiară.

 

Modalitatea de Înființare Asociații de Proprietari este definită, explicată și  reglementată de legea 196 / 2018. Asociația de proprietari este forma juridică de organizare și de reprezentare a intereselor comune ale proprietarilor dintr-un condominiu, cu personalitate juridică, fără scop lucrativ, înființată în condițiile prezentei legi, care are ca scop administrarea, exploatarea, întreținerea, repararea, reabilitarea și modernizarea proprietății comune, menținerea în stare bună a imobilului, respectarea drepturilor și asumarea obligațiilor de către toți proprietarii).

 

Un administrator bun,  potrivit cu cerințele postului înseamnă că locatarii se vor bucura de comunitate și nu vor fi stresați de diferite probleme apărute în condominiul în care locuiesc.

 

Vrei să lucrăm împreună?

Te rugăm să ne trimiți un mesaj și te vom contacta pentru a discuta toate detaliile.