999
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-999,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Citirea periodică a contoarelor de branșament și individuale

Citirea periodică a contoarelor de branșament și individuale care sunt amplasate în spațiul comun / în scara blocului, este o parte din atribuțiile unui adminstrator responsabil și preocupat de buna comunicare atât cu locatarii, cât și cu furnizorii de servicii. Pe forum-uri se întâlnește adesea întrebarea „este administratorul responsabil cu citirea contoarelor și apometrelor?”. Legea nu stipulează acest fapt ca fiind obligativitate, lăsând la latitudinea președintelui blocului și administratorului modul / de către cine cum vor fi citiți indecșii. Citirea periodică a contoarelor de branșament și individuale este însă o parte importantă și trebuie să fie tratată ca atare.

 

Lunar se citesc contoarele de apă, se înregistrează indecșii de consum și se actualizează datele în platforma online de lucru. Astfel totul este la zi! În plus, la solicitarea comitetului executiv se verifică periodic integritatea contoarelor de apă individuale.

 

În cadrul aplicației online, gestiunea contoarelor este împărțită în două părți: citire contoare și instoric consum, în care fiecare utilizator – proprietar își poate vedea starea consumului pentru fiecare contor.

 

Un administrator bun, potrivit cu cerințele postului înseamnă că locatarii se vor bucura de comunitate și nu vor fi stresați de diferite probleme apărute în condominiul în care locuiesc.

 

Vrei să lucrăm împreună?

Te rugăm să ne trimiți un mesaj și te vom contacta pentru a discuta toate detaliile.