991
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-991,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Administrare financiar-contabila

Ca parte a administrării unui imobil nou construit și dat în folosință, aducem în discuție și servicii de Administrare financiar contabilă.

 

Tot ce ține de organizarea și contabilitatea în partidă simplă cu ajutorul mijloacelor informatice, în condiţiile legii, cu ajutorul platformei online dedicată acestui scop (Homefile).

  • întocmirea registrelor în conformitate cu legea (registru casă – bancă – jurnal, registru fond rulment, reparații, fonduri speciale)
  • întocmirea listelor lunare de plată a întreținerii și afișarea lor
  • întocmirea situației de activ-pasiv
  • plata tuturor furnizorilor de utilități
  • calculul penalizărilor în conformitate cu reglementarile legale în vigoare si a sistemului aprobat de Adunarea Generală
  • prezentarea rapoartelor și documentelor necesare verificărilor financiar-contabile
  • întocmirea şi prezentarea anuală, în Adunarea generală a Asociaţiei de Proprietari, a raportului privind administrarea imobilului pentru anul precedent, propuneri de buget pentru anul în curs. Administrare financiar contabilă, ca parte a administrării imobilului.

 

Un administrator bun, potrivit cu cerințele postului înseamnă că locatarii se vor bucura de comunitate și nu vor fi stresați de diferite probleme apărute în condominiul în care locuiesc.

 

Vrei să lucrăm împreună?

Te rugăm să ne trimiți un mesaj și te vom contacta pentru a discuta toate detaliile.